De astrologiska tecknen som är känsliga för sår och hjärtesorg! Är du en av dem?

Relationer kan vara en källa till glädje, tillfredsställelse och lycka. Men de är också en källa till mycket lidande och besvikelse.

Vissa astrologiska tecken verkar vara särskilt känsliga för smärta och hjärtesorg. Ta reda på om du är en av dem.

Vattentecken: intensiva känslor och sårbarhet

astro dagligt horoskop

Består av Kräftan, Skorpionen och FiskarnaVattentecken är i allmänhet mycket känsliga för känslor och känner djupt av minsta ord eller gest från människor i deras omgivning.

Deras hjärtesorg tenderar att dröja sig kvar länge i deras sinnen och orsaka bestående lidande.

Cancer: ett ömtåligt hjärta bakom ett skyddande skal

Kräftan styrs av månen och är ett extremt känsligt tecken som är fäst vid sin familj och sina nära och kära. Tyvärr kan denna stora känslighet göra dem till lätta offer i kärlek, särskilt när de känner sig förrådda eller övergivna.

Han kan tillbringa mycket tid med att grubbla över sina sorger och samla på sig agg och ånger. Han har svårt att förlåta och glömma, vilket kan leda till instabilitet i relationer.

Skorpionen: intensiv passion och allt uppslukande svartsjuka

Skorpioner är mycket passionerade och intensiva tecken, som gillar att leva ut sina känslor till fullo. När de blir förälskade lägger de ner hjärta och själ i förhållandet.

Om samma ämne :  En vecka full av vändningar: Dessa 2 stjärntecken kommer att stå i centrum för uppmärksamheten från den 18 till den 24 juli!

Men samma passion kan snabbt förvandlas till svartsjuka och besatthet, särskilt om skorpioner känner ett hot mot deras förhållande.

Hans råa känslighet kan också få honom att lida mer än andra tecken när han ställs inför ett uppbrott eller svek. Vid sådana tillfällen kan han frestas att hämnas och skada sin före detta partner för att lindra sitt eget lidande.

Fiskarna: förhöjd empati och dagdrömmeri

Som det sista tecknet i zodiaken anses Fiskarna ofta vara de mest känsliga av alla. De är djupt empatiska, känner andras känslor och tenderar att absorbera deras smärta.

Denna stora empati, i kombination med deras drömmande och idealistiska natur, kan göra dem särskilt sårbara för hjärtesorg. De kan lätt förlora sig själva i sina illusioner och ta sin partners ord och handlingar för mycket till hjärtat.

Jordtecken: behov av trygghet och svårigheter att uttrycka sina känslor

Jordtecknen, som består av Oxen, Jungfrun och StenbockenOxen, Jungfrun och Stenbocken söker stabilitet och trygghet i sina relationer. Men deras oförmåga att uttrycka sina känslor lätt kan leda till lidande och hjärtesorg.

Oxen: osviklig lojalitet och besittningsförmåga

Oxen är ett mycket lojalt och hängivet tecken när det gäller kärlek. När de inleder ett förhållande gör de allt i sin makt för att bevara det och få det att växa. Tyvärr döljer denna starka lojalitet ibland en besatthet som kan kväva deras partner och orsaka spänningar inom paret.

Dessutom tenderar Oxen att hålla sina känslor för sig själv och inte uttrycka sin sorg eller ilska, vilket kan leda till att de bygger upp agg och frustrationer som till slut exploderar.

Om samma ämne :  På jakt efter sanningen: Dessa 3 stjärntecken kommer att avslöja viktig information mellan den 16 och 23 juli!

Jungfrun: perfektionism och ångest

Jungfrun är ett mycket analytiskt och jordnära tecken, vilket ibland kan komma i vägen för romantiska relationer. Deras behov av att kontrollera allt och deras perfektionism kan skapa spänningar med deras partner, särskilt om den senare är mer spontan eller impulsiv.

Å andra sidan har Jungfrur ofta svårt att släppa taget och uttrycka sina känslor fullt ut, vilket kan leda till ett visst avstånd i förhållandet och outtalad hjärtesorg.

Stenbocken: ambition och uppenbar kyla

Stenbocken är ett ambitiöst och målmedvetet tecken, som framför allt vill lyckas i sitt yrkesliv och sociala liv. Denna ambition kan ibland gå ut över deras relationer, genom att de försummar sin partner eller sätter ribban för högt.

Dessutom kan Stenbockar ha en kall och distanserad attityd på ytan, vilket kan ge intrycket att de inte bryr sig om sin partners känslor. Men under detta skal döljer sig ett känsligt hjärta som lider i det tysta.

Andra astrologiska tecken

Även om vatten- och jordtecknen är särskilt mottagliga för smärta och hjärtesorg, är det viktigt att notera att alla stjärntecken kan uppleva svåra tider i kärlek.

Den Väduren, Tvillingarna, Lejonet, Vågen, Skytten och Vattumannen har också sina egna känslomässiga och relationella utmaningar att möta.

I slutändan är det viktigt att utveckla god kommunikation med din partner, lära dig att uttrycka dina känslor och arbeta med dig själv för att undvika onödigt lidande i kärlek.

mm
skriven av Christel