Qi-test: Denna matematiska gåta avslöjar de sanna genierna bland oss! Gör testet.

Testerna av intelligenskvot (IQ) är ett objektivt sätt att mäta din förmåga att lösa problem, din förmåga att förstå komplexa begrepp och din övergripande kognitiva prestationsförmåga.

Dessa tester används ofta i akademiska sammanhang för att bedöma studenternas förmåga att lära sig ny information, i professionella sammanhang för att bedöma problemlösningsförmåga och i psykologiska situationer för att hjälpa till att diagnostisera vissa tillstånd.

En av de saker som gör IQ-tester så intressanta är att de inte bara utmanar din kognitiva förmåga, utan även din uthållighet och ditt tålamod. Idag har vi ett sådant test för dig – ett matematiskt problemlösningstest som är en utmaning även för de mest kunniga. Är du redo för det?

Dagens IQ-utmaning

matematik iq-test juli
© Shutterstock

Dagens utmaning är ett enkelt men klurigt matteproblem, du måste hitta värdet på olika frukter och sedan hitta värdet på den sista beräkningen!

Förklaring av lösningen på denna matematiska utmaning

  • Första beräkningsraden: 5 + 5 + 5 + 5 = 20
  • Andra beräkningsraden: 30 + 30 + 30 = 90
  • Tredje beräkningsraden: 20 + 20 = 40
  • Sista beräkningsraden 30 – 5 – 20 = 5

Resultatet av denna matematiska utmaning är 5 !

Vad tycker du om den här utmaningen?

Fördjupa dig i intellektuell utmaning Den ultimata utmaningen väntar på dig! Har denna stimulerande gåta fascinerat dig? Är du en av de få som har lyckats lösa den? Om inte, var inte avskräckt, eftersom dessa övningar är speciellt utformade för att träna din hjärna och hjälpa dig att utvecklas med tiden.

Om du har gillat den här utmaningen, behåll inte upplevelsen för dig själv! Dela den med dina vänner och din familj och väck deras nyfikenhet. Vem vet, de kanske är lika entusiastiska och vill testa sina problemlösningsförmågor! Så utan vidare dröjsmål, dela artikeln och se vem som klarar denna IQ-utmaning med bravur!

Om samma ämne :  Personlighetstest: välj en nyckel och ta reda på om du är en fritänkande eller eftertänksam person!

Denna spännande möjlighet ger dig inte bara möjlighet att utmana dig själv, utan också att stimulera dina vänner och familj i ett fängslande intellektuellt äventyr. Vi önskar alla er blivande problemlösare lycka till och framgång i denna spännande mentala utmaning!

mm
skriven av Christel